torstai 7. elokuuta 2014

Päivän tyyli ja syksytukka


Moikka! Tänään tosiaan oli ensimmäinen koulupäivä, ja lämmin sellainen. En vaan voi olla sanomatta sitä, että näin rentouttavan loman jälkeen minulla on älyttömän motivoitunut olo koulun suhteen. Myös tänä vuonna aion antaa kaikkeni opiskeluun (kuitenkin harrastuksista tinkimättä.) Meille kakkosille ei tänään tullut sinänsä mitään uutta tai ihmeellistä informaatiota, mutta on tosi kivaa kun vuotta nuoremmat tulivat nyt uuteen kouluun. Joukossa on paljon kavereitani ja myös muutama läheisempi ystävä. Tuleva vuosi tulee varmasti olemaan tosi mukava!
Koulusta tultuani siskoni Linnea nappasi muutamat asukuvat pihalla, ja sitten mummo ja pappa tulivat käymään. Kävin muuten eilen kirjastossa, tai minun oli tarkoitus vain käydä siellä. Eksyin sitten käsityökirjojen osastolle, ja en vaan voinut kävellä ohitse. Otin läjäpäin kirjoja, ja uppouduin lukemaan niitä pariksikin tunniksi. Sain hirveän paljon ihania ideoita kirjoista, ja muutama kirja lähtikin mukaani lainaksi kotiin. Etenkin farkun tuunaukseen liittyvästä kirjasta sain hirveän paljon inspiraatiota. Ensimmäinen farkkutuunaustyöni pääseekin varmasti pian aluilleen.
Tässä muutamia otteita päivän asusta, ja myös eilen lyhennetystä tukastani..
Converset olen saanut tuliaiseksi, farkkushortsit sain parhaalta ystävältäni Bellalta ja Marimekon t-paita on kirppikseltä.
Helmirannekorut ovat vähän sekalainen kokoelma sieltä sun täältä.
Napsaisimme hiuksista ihan reilusti pois, lähemmäs 10cm. Olen nyt älyttömän tyytyväinen pituuteen :) 

Tänään olisi tiedossa vielä yhden superhyödyllisen jutun metsästäminen kaupasta (esittelen sen teillekin pian), sekä saatan illalla nähdä Ilonaa taas pitkästä aikaa. Moikkamoi, pitäkäähän mukava päivä ja nauttikaa lämmöstä!

6 kommenttia:

  1. aiotko tanssia vanhat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onko joku erityinen syy siihen, miksi et? :)

      Poista
    2. Se vaan ei ole koskaan ollut minulle sellainen unelma tai haave, niin sen takia en aio tanssia :)

      Poista
  2. Ihanan raikkaita ja hyväntuulisia kuvia sun blogi täynnä! Täällä on kerrassaan hyvä fiilis, jatka samaan malliin :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmu paljon <3 Menen katsomaan blogisi! :)

      Poista