maanantai 26. joulukuuta 2011

Lahjoja, osa 2

Noniin, eli siis edellisessä postauksessa olivat tavarat, joita sain joululahjaksi. Tässä sitten esittelen kosmetiikkatuotteet, jotka sain.
Siniltä sain Maybelline Forever Strong punaisen kynsilakan. Tämän olemme todenneet tosi hyväksi. Levittyy tasaisesti, on peittävä, ja lakassa on kaunis sävy. Ainoa huono puoli vaan, että tahtoo kuivua vähän hitaasti.
Sitten siniltä sain myös tämän hopeisen graffiti -lakan. Ei ole tullut vielä testattua, mutta juttua sitten, kun kokeilen ;)
Kummisedältäni ja hänen vaimoltaan sain myös Schwarzkopf :in Volume Boost merkkiset shampoon ja hoitoaineen. Haluan kyllä testata näitä pian, minulla on nimittäin odotuksia näiden suhteen. :) Näyttävät ja vaikuttavat todella hyviltä.
Ja hampaidenvalkausisettiä mammalta! :) Nämä kyseiset tuotteet ovat siis apteekista ostettuja. Ja tämä muuten on ainoa Suomen markkinoilta löytyvä (kotikäyttöön) tarkoitettu valkaiseva hammastahna, joka oikeasti sisältää sitä valkaisevaa ainetta. Markettien valkaisuhammastahnoihin ei kannata uskoa. Terveisin hammashoitaja. :) (vasemmalla puolella valkaisupuikko, oikealla puolella itse hammastahna.)
Tää puikko on kyllä jännä. Näyttää aika pitkälti huulikiillolta :D Itseasiassa harja jolla tätä levitetään, on aika samanlainen kuin huulikiilloissa. Tätä laitetaan 3-5 kertaa päivässä hampaisiin.
Ja tässä itse hammastahna, josta kerroinkin jo.

Alexilta ja Anetelta sain ihan älyttömän ihanan Diorin luomiväripaletin, jossa todella kauniit värit. Me kerran ihasteltiin Veeran kanssa Aneten palettia, ja nyt päättivät Alexin kanssa yllättää mut ja Veerat. Veera sai samanlaisen, mutta siinä oli hieman tummempia sävyjä, jotka käyvät hänelle. Minun paletissani on hieman vaaleammat sävyt. Anetella on kyllä hyvä maku! :) (ps. mun paletin sävynumero on 030, jos joku kiinnostui) ;)

Ja sitten lisää ihania yllätyksiä, vain Anetelta tällä kertaa. Sain ihaaaaanan Christina Aguilera Secret Potion -hajuvesisetin.
Tittidii! Paketista paljastuu todella ihana hajuvesi. Tuoksu on lempeä ja tyttömäinen. Taas jälleen on Aneten hyvä maku (tai haju) ollut asialla ;D
Hajuveden lisäksi paketista löytyi käsirasva, joka myöskin tuoksuu hyvälle. Ei vain tietenkään niin voimakkaasti. Ja vielä hajuveden ja rasvan lisäksi söpö meikkipussi. Tämä tulikin tarpeeseen, koska Veera vei mun edellisen meikkipussin :D
Sitten Veeralta saatuihin lahjoihin:

Eli tällainen vivisanté deodorantti, joka on 100% luomua. Ja minun ymmärtääkseni tämä on siis jonkinlainen suolakivi (maistettu on :D)
24 hour mineral deodoranttikivi on tehokas, hellävarainen ja taloudellinen deodorantti, joka ei tuki huokosia, vaan antaa ihon hengittää luonnollisesti. Deodoranttikivi on allergiatestattu, hajuton ja tahraamaton deodorantti. Kivi ei sisällä ihoa tukkivia alumiiniyhdisteitä, alkoholia, säilöntä- tai väriaineita. Deodorantti soveltuu myös herkkäihoisille ja allergisille. Miehille ja naisille. (Lainattu sivulta vivisante.com)
The Body Shop Pink grapefruit -huulirasva. En ole vielä testannut tuotetta, mutta tuoksuu ainakin ihan älyttömän hyvälle! Meillä on Body Shop :in vartalorasvoja (juuri näitä hedelmän ja marjan -hajuisia). Ne on ainakin tosi tehokkaita, kosteuttaa hyvin ym.
Sitten sain Veeralta myös tällaisen Nivean kasvoveden. Meillä on tähän sopiva puhdistusgeeli, ja näitä tuotteita käyttämällä ainakin mun iho on parantunut huomattavasti.
Sitten vielä hiusharja Veeralta. Yksi piikki näköjään irronnut, olisikohan jo kaupassa. Nämä harjat ovat nimittäin mielestäni tosi hyviä. Ja meillä muuten ovat hiusharjat aina kadoksissa..

Kerrassaan ihania lahjoja! :) Olen ollut kiltti näköjään, hehe. Kiitos kaikille ♥

10 kommenttia:

  1. Mun mielestä kaikissa harjoissa on yhessä "piikin" kohalla tommone reikä, ku iteki kerran katoin et hei piikki irronnu, ja tsekkasin muut harjat ni kaikis muissa samassa kohassa oli kans tommone reikä. :o

    VastaaPoista
  2. noi BCn tuotteet on kyl tosi hyviä ja noi toimii ja on kyllä tosi hyvät sun hiuksille! :) muutenkin kivoja lahjoja :)

    VastaaPoista
  3. kaikist harjois puuttuu yks piikki :)

    VastaaPoista
  4. Toi reikä saattaa olla esimerkiksi sitä varten, että harjan sisälle mennyt vesi ei jää sinne happanemaan. Mutta ihania lahjoja olet saanut :)

    VastaaPoista
  5. Oon haaveillu kaupassa usein noista Body Shopin huulirasvoista. Ihanan tuoksuisia! :)

    VastaaPoista
  6. Etsin hampaiden valkasusta juttuu ja sun blogi pomppas esille.Jos vaan jaksat niin viitsitkö ilmotella tääl blogin puolella et miten noi sun hampaiden valkasu jutut on toiminu?:)

    VastaaPoista
  7. Voisitko lisätä blogis blogilistalle?

    VastaaPoista
  8. pitäis varmaan kans hankkii tollaset hampaidenvalkasu jutut! :) ihastuin blogiis, pakkoo liittyä lukijaks! :)

    http://miljakaisaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Jep, taidat olla ihan oikeassa :D
    Minka: Niijoo, vaikuttaaki tosi hyviltä kyllä :) Ja kiitos :)
    sonja: Aivan :D
    Magdaleena: Niimpä, kaikissa harjoissa taitaa olla :D Ja kiitos, tykkäsin itsekkin kaikista!
    Anissa: Niimpä, noi on kyllä ihanan tuoksusia!
    Ella Karoliina: Joo, ilmottelen mielellään, kun olen tuotteita käyttänyt vähän aikaa. :)
    Anonyymi: Hei mun blogi on jo blogilistalla! :) Löydät sen sieltä ihan vaan hakusanalla Lempijuttuja.
    Milja: Niimpä, mä ainakin uskoisin, että toimivat :D Ja ihanaa, kiitos paljon (:

    VastaaPoista